Oprema za paintball:


MARKERI - puške specijalno izrađene za paintball. Naši poluautomatski markeri, Spyder MR1, izuzetno su moderne i kvalitetne puške. Paintball & airsoft klub Guerrilla jedini je klub u Hrvatskoj koji ima više od 40 istovrsnih markera.


marker

Brzinu ispaljene kuglice iz cijevi ograničavamo na međunarodno propisanu vrijednost (90 m/s).

Poluautomatski markeri imaju automatsko punjenje i mogućnost ispaljivanja kuglice točno u trenutku povlačenja okidača. Za pogon markeri koriste CO2. Ugrađen im je zračni sustav s "tankovima" tj. zračnim cilindrima, pa mogu ispucati i do 1000 kuglica u jednom punjenju.

MASKE - U potpunosti štite lice, oči i uši, a uz njih se veže najvažnije sigurnosno pravilo zabrane skidanja maske za vrijeme trajanja igre.kuglicaKUGLICE - Okrugle kapsule napunjene tekućom bojom. Vanjska ovojnica je izrađena od želatinaste mase kakva se koristi i u farmaceutskoj industriji. Punjenje paintball kuglica je neotrovno, neškodljivo, topivo u vodi i biološki razgradivo.
Kad kuglica izbačena iz markera pogodi igrača, njezina tanka vanjska ovojnica pukne, boja se razlije i označi igrača. Mrlja od boje mora biti veličine kovanice od 5 kn da bi se priznala kao eliminacijski pogodak. Boja se lako ispire s odjeće blagim sapunom i vodom.

odjecaUNIFORME -Za potpunu uslugu na terenima kluba osigurali smo veliki broj uniformi različitih veličina (hlače i jakne).

Kako se odjenuti

Bez propisne odjeće i obuće, koja u potpunosti štiti tijelo i lice, nije dozvoljeno igranje paintballa. Sigurnost igrača je najvažnija!
Ukoliko ne želite ili niste u mogućnosti iznajmiti uniformu poslužit će i slijedeće:

  • uniforma ili trenirka,
  • šilt kapa ili marama,
  • visoki ovratnik ili marama za vrat,
  • tenisice ili gojzerice i
  • rukavice

 


facebook paintball

oprema360

paitball twitter

FAQ:

  1. Što ako me pogode u ruku, jesam li eliminiran ili „samo ranjen“? Eliminacijski pogodak je svaki onaj koji pogodi bilo koji dio tijela ili opreme (osobito markera).
  2. Kako ciljati s paintball markerom? Pri gađanju mete uvijek je dobro odjednom ispaliti nekoliko kuglica te prema smjeru kretanja prve ispravljati smjer cijevi (putanja kuglice je vidljiva golim okom i pomoću nje se najpreciznije može odrediti što napraviti da sljedeće ispaljene kuglice pogode cilj)