Lokacija:Najveći i najraznovrsniji paintball & airsoft zabavni park u Hrvatskoj nalazi se u zapadnom Zagrebu, u Savskoj opatovini. Ovdje grupe mogu birati terene na kojima će igrati, a oni su u potpunosti izgrađeni ili su u prirodni okoliš dodani zakloni kako bi poboljšali kvalitetu igre.

Ponuda uključuje četiri različita terena sa bunkerima, utvrdama, tenkovima, zemlja-zrak raketama, rovovima, drvećem, grmljem i potpuno prirodnim okružjem. Zbog idealne kombinacije tankog sloja humusa i šljunka ne morate brinuti da će vam kiša onemogućiti igru - blata nema!

Nakon igre ćete u hladu pored roštilja moći popiti piće i ispričati doživljaje s prve crte. Zabavni park uz sve navedeno uključuje  pregršt klupa i stolova, parkiralište, i svlačionice.

 

google earth - Google earth pogled na lokaciju

maps - Google maps pogled na lokaciju
Upute za one koji dolazezoominAUTOM: Ljubljanskom avenijom na zapad, pored šoping centra Prečko i Superkonzuma. Popnite se desno na rotor prateći oznake za šoping centar City center one, ali na rotoru odite u suprotnu stranu od istog. Vozite se ravno ulicom Savska opatovina do križanja sa raspelom. Tu treba skrenuti udesno na makadamski put. Njime se treba voziti do savskog nasipa a onda udesno uz njega 200 metara dok ne dođete do table i parkirališta našeg kluba.


TRAMVAJEM, BICIKLOM I PJEŠICE: Do okretišta u Prečkom će vas dovesti tramvaji br. 5 i 17. Odatle se uputite prema savskom nasipu, a nakon toga po njemu pješice prema zapadu. Do terena našeg kluba imate desetak minuta hoda. Tereni su skriveni u šumarku ali pored nasipa se nalazi parkiralište kao i tabla na kojoj piše PAINTBALL KLUB GUERRILLA.

 Video kreni
lokacija